De professionele hair styling borstel van dit tijdperk. De Cera Hotstyler is een combinatie van een klassieke ronde borstel en heeft alle voordelen van een stijltang! Een echt 2-in-1 tool met oneindig veel mogelijkheden.

Om uitdroging van het haar te voorkomen zit is de tourmaline technologie toegepast op de borstel. Dit word gedaan door de buitenste laag van het haar te sluiten. Zo kan er op dagelijkse basis gebruik gemaakt worden van de Cera Hotstyler.

De keramische technologie zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig en snel verdeeld word door de borstel. Zo word het stylen sneller, nauwkeuriger en zachter.

De borstel heeft een automatische ION-technologie, deze word een paar seconden na het aanzetten van de borstel gestart. Deze technologie voorkomt dat het haar gevuld wordt met een lading statische elektriciteit en zorgt ervoor dat het haar recht en glanzend blijft.

De Cera Hotstyler heeft een controlepaneel met een LCD display. Zo kun je zelf kiezen op welke temperatuur je de borstel wilt hebben. Nog een voordeel is dat de Cera Hotstyler een roterend koord heeft van 2,5 meter. Zo heb je alle bewegingsruimte.