• Professioneel advies
  • Gratis verzending vanaf €55,- (NL & Belgie)
  • Voor 16.00uur besteld zelfde dag verzonden

HOE WERKT OLAPLEX?

 

Olaplex is de Amerikaanse haarrevolutie die behandeld en beschadigd haar herstelt. Het verbindt de verbroken zwavelbruggen direct weer met elkaar, waardoor het haar in één behandeling weer in de originele, gezonde staat is. Met als direct resultaat sterk, veerkrachtig en glanzend haar.

Wanneer het haar ernstig beschadigd is en het niet (opnieuw) chemisch behandeld kan worden, kan het haar met een Olaxplex behandeling hersteld worden, zodat een kleur- of permanentbehandeling nu wel mogelijk is. Dit kan tijdens de chemische behandeling of in een aparte behandeling zonder dat het haar gekleurd of gepermanent wordt.

 

 

Olaplex set

OLAPLEX BEHANDELING BIJ HET KAPPERSHUYS

Omdat wij houden van mooi haar, zijn we een beetje verliefd geworden op Olaplex. Wij werken met dit revolutionaire product en de resultaten zijn iedere keer weer een overweldigend succes. Ben je nieuwsgierig of wil je meer informatie over alle producten en behandelingen neem dan contact op met de salon.


OLAPLEX COLOR TREATMENT
Brengt je haar weer in topconditie door verbroken en beschadigde zwavelbruggen te herstellen en nieuwe beschadigingen te voorkomen tijdens je kleurbehandeling of permanent. Resultaat: gezond en glanzend haar met langer kleurbehoud.


OLAPLEX MAXIUM TREAMENT
Geen kleur of permanent, maar wel gezond haar?
Dit is de uitgebreide Olaplex herstelbehandeling om beschadigd en verzwakt haar weer te herstellen. Olaplex verbindt verbroken zwavelbruggen in het haar en herstelt beschadigingen voor optimaal resultaat en sterk, gezond en glanzend haar dat weer tegen een stootje kan.


OLAPLEX NO3 THUISBEHANDELING
Thuisbehandeling om het haar 1 keer per week te herstellen na het gebruik van thermische behandelingen (föhn, stijltang etc.). Olaplex No.3 is te koop in de webshop en in de kapsalon.