• Professioneel advies
  • Gratis verzending vanaf €50,- (NL & Belgie)
  • Voor 16.00uur besteld zelfde dag verzonden

MARIA NILA

MAGO HAIR EXTENSIONS

De 100% vegan en dierproefvrij gecertificeerde 
producten van Maria Nila zijn ontwikkeld met liefde voor de dierenliefhebbers, de natuur en het haar. Door veganistische producten van hoge kwaliteit te leveren, maakt Maria Nila het je gemakkelijk om een ​​stap te zetten naar een duurzame en vriendelijkere wereld. Bij de keuze voor Maria Nila kies je voor
diervriendelijke en kleurbehoudende
haarverzorgingsproducten die in Stockholm worden geproduceerd. De chemici ontwikkelen de producten van Maria Nila altijd met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. ​         

100% natuurlijk haar van de allerbeste kwaliteit. 


Resultaat: prachtig haar dat niet van het eigen haar te onderscheiden is.
De hairextensions zijn Double Drawn wat betekent dat de haren van aanzet tot punt vol zijn. Hierdoor zal de extension niet knopen en zullen de haren zacht en glad aanvoelen.
Kom voor meer informatie langs in de salon.


OLAPLEX

Olaplex is de meest trending technologische doorbraak in de cosmetische industrie. Olaplex geeft de vrijheid om te blonderen zonder het haar te beschadigen. Het product word toegevoegd aan het kleurproduct en kan gebruikt worden bij blonderen, balayages, highlights en volledige kleuringen. Je kunt Olaplex ook als losse herstelbehandeling laten doen om je haar intensief te verzorgen.
Wij geven je graag advies wat bij jouw behandeling past! 

INVISIBOBBLE

Invisibobble is hét elastiek van nu! Dit elastiekje laat geen afdruk achter in uw haar en voorkomt hoofdpijn. Omdat Invisibobble geen metalen onderdelen bevat is het vriendelijker dan gewone elastiekjes. 

Niet alleen mooi in het haar, maar kan ook als leuke armband! Invisibobble is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. 

Laat geen knik achter

Minder vlug last van hoofdpijn

Geen metalen delen

Beschadigt het haar niet

Neemt geen water op

Blijft goed in je haar zitten

kapper maasdam

VITALITY'S

Bij Het Kappershuys wordt gekleurd met Vitality’s Art en Tone Intense&Shine (zonder ammonia). Het is een exclusief Italiaans merk dat is samengesteld volgens een innovatieve formule met intens veel kleurpigmenten voor een glanzend en lang houdbaar kleurresultaat. De minimale hoeveelheid ammonia voorkomt huidirritatie en kwaliteitsverlies van het haar.