• Professioneel advies
  • Gratis verzending vanaf €55,- (NL & Belgie)
  • Voor 16.00uur besteld zelfde dag verzonden

KOCOSTAR MOISTURE MASKS

De Kocostar moisture masks zijn bijzonder veelomvattende vochtinbrengende en hydraterende pakkingen voor handen, voeten en haar. Ze zijn makkelijk in gebruik en hebben een onmiddellijke, langdurige werking. Hierdoor behoren de Kocostar hand-, voet- en haarpakkingen tot de populairste Koreaanse maskers. Voor een gegarandeerd fluweelzachte huid, gehydrateerde en zachte handen en zijdezacht, gezond haar.

 

KOCOSTAR VOCHTINBRENGENDE HAND- EN VOETMASKERS

Zowel het Kocostar Hand moisture pack als het Kocostar Foot moisture pack hebben een intensief hydraterende werking op zowel vermoeide, ruwe handen als voeten. De hand- en voetmaskers in de mooie stippeltjesverpakking bevatten natuurlijke ingrediënten en geven de optimale hydratatieboost. Na de pakking zullen je handen en voeten ultiem verzorgd zijn en fluweelzacht aanvoelen!

 

OVER KOCOSTAR MOISTURE MASKS, WARMTE & WERKING

De Kocostar moisture pakkingen verwarmen de huid, waardoor de poriën in de huid open gaan. Hierdoor kunnen de intensief en langdurig werkzame natuurlijke ingrediënten nóg dieper in de huid doordringen. Voor fluweelzachte handen en voeten én ijzersterkt haar. Ervaar direct de effectieve en langdurige werking met een onmiddellijk wow-effect. Hoe hot kan het zijn?!