• Professioneel advies
  • Gratis verzending vanaf €50,- (NL & België)
  • Voor 16.00uur besteld, zelfde dag verzonden
Home » Extensions hoeksche waard

VOLLER EN/OF LANGER HAAR

Extensions kunnen gebruikt worden om verschillende redenen. Het gaat niet altijd om een hele dikke, lange en onhandelbare hoeveelheid. 
Heel veel mensen willen net even een opvulling omdat ze aan de voorkant haar missen of net een iets dikkere staart willen omdat de onderkant iets te dun is. 
Bij extensions denk je vaak aan teveel haar en dat je het direct ziet. Dit hoeft dus echt niet, je kan het ook subtiel opvullen voor een net wat dikkere staart of net even die extra krul aan de onderkant die er dan wat voller uitziet. ​

Wij hebben inmiddels 10 jaar ervaring met het plaatsen van extensions en kunnen goed naar je wensen kijken en adviseren.

Extensions hebben wel wat aandacht en onderhoud nodig, dus wat kan je verwachten? 
Je moet ze om er om de 3/4 maanden uit laten halen. 

Je hebt wel een shampoo nodig zonder Sulfaten en fruitzuren. Extensions hebben een andere verzorging nodig dan gewoon haar maar wie wil er nu nog met Sulfaten/fruitzuren zijn haar wassen? 
Als je veel zwemt zorg dat je haar in een knot zit en als het even kan doe iets om je hoofd. 
Het is snel en makkelijk. 


Mocht je geïnteresseerd zijn in extensions mail dan naar info@kappershuys.nl of bel 0786766519 en vraag om een afspraak voor een consult. We zoeken de juiste haarkleur en bestellen ze voor je.