• Professioneel advies
  • Gratis verzending vanaf €60,- (NL & Belgie)
  • Voor 16.00uur besteld zelfde dag verzonden

BRUIDSKAPSEL
HOEKSCHE WAARD

"Welkom bij Het Kappershuys, de perfecte plek voor jou als toekomstige bruid om je haar te laten verzorgen voor jullie speciale dag. Inmiddels heb ik alweer 13 jaar ervaring met het creëren van prachtige bruidskapsels.

Mijn salon biedt een rustige omgeving waar jij je op je gemak zal voelen. Ik luister naar je wensen om samen een uniek kapsel te creëren dat perfect bij je gezichtsvorm, jurk en trouwdag past. 

 


Sam Fotografie  :een uit de hand gelopen hobby. 

Corona heeft ervoor gezorgd dat ik de tijd kreeg om mijn liefde voor fotografie een nieuw leven in te blazen. Hoe meer tijd ik besteedde, hoe enthousiaster ik werd. En wat is er nu mooier dan het beste uit twee passies te combineren en een uniek pakket aan te bieden van bruidsreportages en bruidskapsels?

Laat mij jullie droom bruiloft tot leven brengen.

BRUIDSFOTOGRAFIE & KAPSEL
HOEKSCHE WAARD


WERKWIJZE

Maak jij je bruiloft onvergetelijk met een prachtig bruidskapsel!

Onze proefsessie van 2 uur, gepland 4-6 weken voor jullie grote dag, is de perfecte gelegenheid om jouw wensen te bespreken en het perfecte kapsel te creëren dat bij jou, je jurk en jullie bruiloft past. Op je trouwdag kom ik bij jou thuis of op een andere locatie, zodat je heerlijk ontspannen de dag kunt beginnen.

De prijzen beginnen vanaf€275,- (afhankelijk van je wensen, lengte en dikte van je haar).
Als je een bruidsreportage boekt,
ontvang je 20% korting op je bruidskapsel!

Dus laten we samen jouw droomkapsel creëren en er zorgen voor dat jij de mooiste bruid bent!